שעועית תאילנדית זו מנה שמתאימה לכל עונות השנה, אפשר להגיש אותה חמה או קרה והיא תמיד נחטפת מהשולחן מתאים לרוב לצד אורז לבן או תפוח אדמה. אצלנו בבית זו מנה שתמיד מגישים בארוחת שישי או בחגים ולכן אנחנו שמחים לשתף אתכם את המתכון לשעועית תאילנדית, כדי שתוכלו ליצור מנה חגיגית ומושכת את העין זאת.
מצרכים:
3 שיני שום חתוכים לפרוסות
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
2 כפות שמן סומסום
כף סילאן
3 כפות סומסום
מתכון:
לחמם ווק עם כף שמן
כשהמחבת והשמן חמים לטגן את השום והבצל
להכניס את השעועית למחבת (ניתן לחתוך אותה לרצועות יותר קטנות )
להוסיף את כל התבלינים (סילאן, שמן סומסום, רוטב סויה) להקפיץ כמה דקות
לפזר סומסום מעל הכול ובתאבון ?
למתכונים נוספים ובישול תאילנדי אותנטי אצלכם במטבח היכנסו לאתר ג’אי תאי >
jai-thai.co.il
לבשל תאילנדי עם פו בלייב הצטרפו לקהילת הפייסבוק: מבשלים תאילנדי עם פו סינגהנארט
https://www.facebook.com/groups/jaithaicooking