שעועית תאילנדית

שעועית ירוקה

שעועית תאילנדית זו מנה שמתאימה לכל עונות השנה, אפשר להגיש אותה חמה או קרה והיא תמיד נחטפת מהשולחן מתאים לרוב לצד אורז לבן  או תפוח אדמה. אצלנו בבית זו מנה שתמיד מגישים בארוחת שישי או בחגים, השילוב של הצבע הירוק והקישוט של הסומסום מלמעלה יוצר מנה חגיגית ומושכת את העין.

מצרכים

חבילה שעועית תאילנדית

3 שיני שום חתוכים לפרוסות

1 בצל קצוץ

מלח פלפל

כף סויה

2 כפות שמן סומסום

כף סילאן

3 כפות סומסום

מתכון:

לחמם ווק עם כף שמן

כשהמחבת והשמן חמים לטגן את השום והבצל

להכניס את השעועית למחבת (ניתן לחתוך אותה לרצועות יותר קטנות )

להוסיף את כל התבלינים (סילאן, שמן סומסום, רוטב סויה) להקפיץ כמה דקות

לפזר סומסום מעל הכול ובתאבון 😊



למתכונים נוספים ובישול תאילנדי אותנטי אצלכם במטבח היכנסו לאתר ג’אי תאי >
jai-thai.co.il
לבשל תאילנדי עם פו בלייב הצטרפו לקהילת הפייסבוק: מבשלים תאילנדי עם פו סינגהנארט
https://www.facebook.com/groups/jaithaicooking

19.90
14.00
29.00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

התחל שיחה
צריכים עזרה?
שלום,
איך אוכל לעזור לך? :)