מרק אטריות תאילנדי

Thai noodle soup

מרק אטריות תאילנדי שיחמם את הלב והבטן בימי חורף קרים

מצרכים עבור מרק אטריות תאילנדי:

1 כף שמן סומסום

כוס דלעת (חתוכה לקוביות)

3 שיני שום חתוכות דק

1 כף ג’ינג’ר

2 בצלים בינונים חתוכים דק

1 בצל ירוק

כף חמאת בוטנים

2 כפות רוטב דגים

2 כפות סויה

1 פחית קרם קוקוס

400 גרם אטריות אורז

400 גרם כרובית

ההכנה:

  1. שמים את שמן הסומסום בסיר גדול, אחרי שהשמן התחמם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמקבל צבע שקפקף.
  2. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והבצל הירוק. מערבבים עד שהיא במשך כמה שניות על מנת להוציא את הטעמים.
  3. מבשלים את הדלעת עד שהיא מתרככת, מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר וטוחנים עד קבלת מרקם חלק לגמרי.
  4. מחזירים את המרק לסיר ומוסיפים חמאת בוטנים, קרם קוקוס, רוטב דגים ואת הכרובית (מבשלים את הכול עד שהכרובית נהית רכה).
  5. מבשלים את האטריות ומוסיפים אותם למרק החם.
  6. לפני ההגשה של המרק מפזרים עלי כוסברה ונענע טריים ובתאבון ?
  7. המלצה- להוסיף פלפל חריף למנה מומלץ לבשל את הפלפל בהתחלה ביחד עם השום על מנת שהטעם ייספג

    לכל סוגי האיטריות שלנו בתאי סטור לחצו כאן 

 

 


למתכונים נוספים ובישול תאילנדי אותנטי אצלכם במטבח היכנסו לאתר ג’אי תאי
 jai-thai.co.il

לבשל תאילנדי עם פו בלייב הצטרפו לקהילת הפייסבוק: מבשלים תאילנדי עם פו סינגהנארט
https://www.facebook.com/groups/jaithaicooking

התחל שיחה
צריכים עזרה?
שלום,
איך אוכל לעזור לך? :)