פאד קפאו – מוקפץ עם צ’ילי, שום בזיליקום

פאד קפאו

מתכון לפאד קפאו באדיבות פו סינגהנארט למוקפץ התאילנדי של בשר קצוץ, שום, צ’ילי והרבה בזיליקום

רכיבים לפאד קפאו:


400 גרם בשר בקר קצוץ
1-2 צ’ילי אדום חריף חתוך לרצועות דקות
4 שיני שום קלופות
  200 גרם שעועית ירוקה 
2 גזרים
צרור עלי בזיליקום טריים
2-3 כפות שמן קנולה
1-2 כפות רוטב פטריות
1 כף רוטב דגים
1 כף רוטב סויה כהה


הוראות הכנה:

1) מחממים את השמן במחבת.
2) בעזרת עלי ומכתש כותשים יחד את השום והצ’ילי,
מוסיפים אותם לשמן החם ומקפיצים עד שיוצא ריח.
3) מוסיפים את הבשר הקצוץ ומקפיצים יחד עד שמבושל.
אפשר להוסיף מעט מים אם נראה יבש.
4) מוסיפים את הגזר והשעועית הירוקה וממשיכים להקפיץ.
5) מוסיפים את רוטב הפטריות, רוטב דגים ורוטב סויה כהה.
** חשוב לזכור שזהו מתכון בסיס ואת הטעמים כאן יוצרים ומאזנים לפי הטעם,
אז תרגישו חופשי לטעום להוסיף ולתקן לפי טעמכם.
6) מקפיצים הכל יחד וכשמוכן סוגרים את האש,
מוסיפים חופן של עלי בזיליקום טריים ומערבבים יחד.
7) מגישים על מצע אורז לבן עם ביצת עין מטוגנת מעל

לבלוג האוכל התאילנדי.
למתכונים נוספים ובישול תאילנדי אותנטי אצלכם במטבח היכנסו לאתר ג’אי תאי >
 jai-thai.co.il
לבשל תאילנדי עם פו בלייב הצטרפו לקהילת הפייסבוק: מבשלים תאילנדי עם פו סינגהנארט
https://www.facebook.com/groups/jaithaicooking

התחל שיחה
צריכים עזרה?
שלום,
איך אוכל לעזור לך? :)