סלט יאם אננס תאילנדי

יאם אננס (1)

רכיבים:


חצי אננס גדול או אננס קטן אחד שלם
5-7 בצלצלים סגולים קטנים
3 ענפים של בצל ירוק
1-2 צ’ילי חריף (לבחירתכם ולפי רמת החריפות שאתם אוהבים)
חופן עלי נענע
8-10 בוטנים טריים


לרוטב:


1 כף רוטב דגים
חצי כף סוכר דקלים
כף מיץ לייםהוראות הכנה:
1. חותכים את האננס לקוביות קטנות ומשרים במי מלח.
2. חותכים את הבצלצלים, הצ’ילי והבצל הירוק לחתיכות קטנות.
3. מסננים את האננס ממי המלח ומערבבים בקערה יחד עם הבצלצלים, הצ’ילי והבצל הירוק.
4. בקערה נפרדת מערבבים את כל רכיבי הרוטב וטועמים, ואם צריך מתקנים.
5. קוצצים את עלי הנענע, מוסיפים אותם לרוטב ומערבבים היטב,  ואת הרוטב שופכים על הסלט.
6. על מחבת קולים מעט את הבוטנים וכשמוכנים מעבירים לעלי ומכתש ומעט שוברים אותם, מפזרים מעל הסלט ומערבבים הכל יחד.
7. זהו, מוכן 🙂 בתאילנד מגישים לצד אורז ואוכלים יחד.


למתכונים נוספים ובישול תאילנדי אותנטי אצלכם במטבח היכנסו לאתר ג’אי תאי >
 jai-thai.co.il
לבשל תאילנדי עם פו בלייב הצטרפו לקהילת הפייסבוק: מבשלים תאילנדי עם פו סינגהנארט
https://www.facebook.com/groups/jaithaicooking

16.00
29.00
16.00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

התחל שיחה
צריכים עזרה?
שלום,
איך אוכל לעזור לך? :)