מתכון מוקפץ תאילנדי

מתכון מוקפץ תאילנדי

מתכון עבור מוקפץ תאילנדי – מנה עשירה וצבעונית שכוללת מגוון ירקות בניחוח אסיאתי מעולה. 

מתכון פשוט נהדר וקליל שכיף להכין. אז בואו נתחיל.  

מצרכים למוקפץ תאילנדי:

הוראות הכנה:

חתוך את הבצלים, הגזר, הפלפלים והכרוב לרצועות דקות ואחידות.

מחממים ווק עם מעט שמן, ברגע שהשמן מתחמם מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה קצת שקוף.

מוסיפים את הגזר לבצל ברגע שהוא נהיה רך מוסיפים את הפלפלים, הפטריות ואת הכרוב ומטגנים עד שכל הירקות מקבלים צבע קצת יותר כהה ונהים רכים.

לאחר מכן יש לקצוץ את שיני השום לחתיכות דקות, להוסיף ביחד עם הנבטים והבצל הירוק למוקפץ של הירקות ולערבב במשך 2 דקות. 

לקראת הסוף יש להוסיף את הבזיליקום ולערבב יחד עד שהעלים מתכווצים.

להוסיף את הרטבים אחד אחד תוך כדי ערבוב של הווק עם ירקות.

להגיש עם בוטנים מלמעלה.

המלצות לשדרוג: להוסיף אורז תאילנדי מוקפץ לירקות המוקפצים לערבב ביחד וניתן להוסיף רצועות עוף למוקפץ.

בתאבון!

התחל שיחה
צריכים עזרה?
שלום,
איך אוכל לעזור לך? :)